Antet Prima pagina
Cautare
Catalog produse

Termeni si Conditii

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www. LoalTurbo.ro, va recomandam citirea cu atentie a conditiilor de utilizare. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale, presupun, acceptarea explicita sau implicit a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.


Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a prezentului contract de utilizare.


Sc Loal Turbo nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a nu onora comenzi pentru persoanele care au avut comenzi onorate si neridicate.


SC Loal Turbo srl isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand doreste, fara nici o notificare prealabila.


Toate denumirile marcilor si numerele de catalog apartin proprietarilor lor si sunt folosite doar in scop informativ.

                                                     

                                                    Garantia produselor


Produsele comercializate de Loal Turbo beneficiaza de 1 AN sau 2 ANI garantie  in functie de furnizor, perioada de garantie fiind afisata pe site pentru fiecare produs in parte, garantia acordandu-se in conditiile descrise mai jos.


Garantia pentru fiecare produs in parte este afisat pe site-ul firmei, e inscris pe factura si se calculeaza din momentul facturarii.


Piesele defecte in termenul de garantie, vor fi supuse analizei furnizorului respectivelor piese, care va decide in termen de maxim 15 zile de la instintare in privinta garantiei.


Garantia se aplica strict piesei / pieselor vandute, fara posibilitatea invocarii de catre client a unor eventuale compensatii, daune sau eventuale prejudicii cauzate sau presupus cauzate de defectarea in garantie a piesei / pieselor livrate, sau costuri legate de imobilizarea autovehiculului, reparatie, tractare, costuri legate de personal, costuri legate de montare / demontare, alte costuri asociate sau presupus asociate acestei probleme.


Clientul este indreptatit la schimbarea sau repararea piesei / pieselor acceptate la garantie. Costurile livrarii pieselor si eventualele costurile asociate analizei in vederea stabiliri garantiei revin in exclusivitate clientului, costul retur revenind partii in culpa. In cazul acceptarii piesei / pieselor in garantie, termenul de garantie pentru piesele inlocuite in garantie (indiferent ca a fost reparata sau inlocuita cu una noua), se scurge in continuare pina la implinirea unui an ( 1 AN ) de la data  primei facturari, si nu beneficiaza din nou de 1 AN DE GARANTIE.


Clientul trebuie sa anunte in prealabil, telefonic sau pe adresa de e-mail (loalturbo@gmail.com), despre defectiunile survenite in termenul de garantie, si sa hotarasca de comun accord conditiile si modul de livrare a produsului / lor presupus defecte in vederea acordarii garantiei. Piesele trimise fara acordul Loal Turbo srl, se vor returna fara a fi analizate.


Incepand cu data de 01.01.2018, termenul de garantie pentru miez turbina marca THM este de 2 Ani !!!


La solicitarea garantiei se vor prezenta urmatoarele:


  1. Factura piesei  / pieselor cumparate si garantia atasata facturii in copie.


  2. Factura care dovedeste plata lucrarilor si devizul de montaj intr-un service autorizat.


  3. Nota de constatare a defectului si cauzele presupuse ale defectiunii intocmita de reprezentantii firmei unde sa efectuat montajul.

  5. Piesa / piesele aflate in garantie, in ambalaj original (unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente piesei / pieselor achizitionate.

  6. In cazul nerespectarii conditiilor mai sus mentionate, Sc Loal Turbo srl isi rezerva dreptul de a refuza primirea  in vederea analizei piesei / pieselor aflate in discutie pentru acordarea garantiei.


La inlocuirea unor piese / componente de turbina care in timpul functionarii necesita lubrefiere, sunt obligatorii urmatoarele verificari si lucrari conexe.


- Inlocuire -filtrul de aer, filtrul de ulei, filtrul epurator, uleiul in motor.

-Curatarea si verificarea urmatoarelor anexe ale turbinei pentru fisuri ,obturari, deformari.

-Intercoolerul+furtunele de legatura

-Tevile de ungere si scurgere a uleiului

-Supapa EGR pentru buna functionare sau depuneri de calamina

-Galeriile de admisie si evacuare,

-Verificarea presiunii de ulei a motorului (la cald si rece) pe conducta de alimentare a turbinei. Aceasta trebuie sa fie in parametrii specificati de producator.

-Verificarea presiuni in carterul motorului, una dintre cauzele principale ale scurgerilor de ulei aparute in admisia si evacuarea turbinei, la scurt timp dupa montaj. Se datoreaza uzuri motorului (camasa-piston-segment), sau filtrului epurator infundat.                                                    Exceptii de la garantie !!!


Sunt exceptate de la garantie si nu fac obiectul garantiei sub nici o forma, urmatoarele defecte ale turbinelor:1. Defectiuni ale axului turbinei si lagarelor (bucsi, rulmenti) datorate lipsei presiunii de ulei, presiunii insuficiente sau a uleiului contaminat cu impuritati.2. Defectiunile rezultate ca urmare a supraincalzirii motorului.3. Defectiunile rezultate ca urmare a aspirarii de "corp strain” in palele compresorului turbinei.4. Defectiunile rezultate ca urmare a uzurii motorului, avand ca rezultat lovirea palelor axului turbinei in evacuare cu bucati de piston, supapa, ghid supapa, scaun supapa, segmenti, etc.


5. Defectiuni care duc la ruperea axului turbinei ca urmare a turatiei excesive in urma blocarii geometriei variabile, defectarii actuatorului turbinei sau reglajului necorespunzator a geometriei sau a supapei wastegate sau din cauza orcarei situatii descrise mai sus la celelalte puncte.                                                              Livrare


SC.LOAL TURBO srl nu isi asuma raspunderea pentru integritatea coletelor expediate prin firma de curierat si nici pentru timpul in care aceasta se realizeaza. Clientul are obligatia de a verifica integritatea coletului in momentul livrarii, avind posibilitatea de a refuza receptia daca coletul prezinta deformari, loviri sau orice alte semne de potentiale daune.


Daca receptia a fost facuta, clientul admite fara dubii faptul ca, coletul a fost predat in buna stare  si nu poate ridica sub nici o forma, pretentii de nici un fel, prezente sau viitoare.


                                                               Returul


Conform ordonantei nr. OUG nr. 34 / 2014, clientul are dreptul de a returna piesa / piesele  in termen de 14 zile lucratoare de la data intrari in posesie. Dupa acest termen piesa / piesele nu mai pot fi returnate. 


Clientul trebuie sa anunte in prealabil intentia de a returna produsul / ele, fie telefonic sau prin e-mail si de comun acord cu Loal Turbo SRL.


In situatia in care se doreste returnarea produsului NEFOLOSIT / NEMONTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat cu toate accesoriile intacte si complete (ambalaj, garnituri, etc.). 


Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vedere recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv .

In termen de maximum 14 zile de la primirea coletului in depozit va vom rambursa suma primita drept plata din partea dumneavoastra prin transfer bancar.


Costul de transport al curierului in cazul returului produsului / produselor va fi suportat in totaliate de client. 


                 Va reamintim faptul ca Sc Loal Turbo srl nu comercializeaza piese de schimb pentru probe !!!

                                                          

                                                Nu acceptam colete cu Ramburs !!!                                                           Exceptii la retur


In cazul in care piesa / piesele  nu sunt intacte si complete, Loal Turbo srl isi rezerva dreptul de estima valoarea repunerii piesei / pieselor in situatia anterioara sau de a refuza returul. Costul acestor operatiuni va fi comunicat clientului in maxim 2 zile de la intrarea in posesie a piesei / pieselor returnate. 

In cazul in care produsul returnat prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente /piese arse sau plesnite, produse utilizate in conditii neadecvate, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, manipulare incorecta, urme de montaj, actiunea substantelor chimice etc. ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului. 

In cazul in care comanda piesei / pieselor  care nu existau pe stoc, sa facut la cererea expresa a clientului.                                 Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal:


Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal:

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 si mai nou Regulamentul (UE) 2016 / 679 ("Regulamentul general privind protecția datelor” sau "GDPR”), privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca societatea noastra solicita datele personale doar in vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate on-line, prin e-mail sau telefonic.Prin accesarea site-ului si lansarea unei comenzi fie on-line, prin e-mail sau telefonic, va dati acordul preluarii informatiilor si utilizarii lor strict in scopurile descrise mai jos:

 • Pentru a procesa comenzile si cererile dvs.

 • Pentru a va contacta in legatura cu comenzile lansate pe site-ul nostru.

 • Pentru a confirma detalii legate de plata sau livrarea comenzilor.

 • Solutionarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate sau returnarea produselor, rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile oferite de catre Loal Turbo srl.

 • Loal Turbo srl respecta confidentialitatea datelor furnizate de catre clientii sai si se angajeaza sa nu transmita datele furnizate catre terte persoane.

 • nu folosim datele dvs. pentru a va tramsmite mesaje comerciale, reclame, sau orice alte mesaje, decat cele strict legate de comenzile dvs.


Prin citirea prezentelor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001, Regulamentul (UE) 2016 / 679 ("Regulamentul general privind protecția datelor” sau "GDPR”), pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora 


spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Informatii utile
Curs valutar
Toate denumirile, descrierile, apartinand producătorilor de echipamente originale ca: nume, numere, simboluri, sunt utilizate numai in scopuri de referinta. Site-ul nostru nu foloseste cookie-uri.Website detinut de LOAL TURBO S.R.L., CIF: 32736146, Reg.Com: J12/292/2014